MAGAZINUL DVS. ONLINE PENTRU MAȘINI NOI ȘI UTILIZATE DE PRUȚARE

Căutați mașini de panificație uzate, cum ar fi frământatoare spiralate, cuptoare cu punte, cuptoare cu grilaj, sisteme de rulouri, sisteme de pâine, produse NOI, accesorii, mașini de bătut, mixere,

MAGAZINUL DVS. ONLINE PENTRU MAȘINI NOI ȘI UTILIZATE DE PRUȚARE

Avem o gamă largă de mașini și echipamente de panificație second hand, precum și o gamă largă de accesorii. Căutați mașini de panificație uzate, cum ar fi frământatoare spiralate, cuptoare cu punte, cuptoare cu rack, sisteme de rulouri, sisteme de pâine, mărfuri NOI, accesorii, mașini de bătut, malaxor, mașini de bobinat, foi, role lungi pentru baghete, sisteme de leșie, prese pentru chifle, mașini pentru covrigei, cuptoare, friteuze, unități de control al temperaturii, mașini de patiserie, lifters, mașini de frământat, sisteme de aluat, mașini de tăiat, silozuri și multe altele...

Avem mai multe utilaje pe stoc! De asemenea, pentru nevoi de cofetărie!

Lichidarea afacerii: Cumpărăm cuptoarele și mașinile dumneavoastră

Dacă o companie urmează să fie lichidată, revânzarea utilajelor este doar una dintre multele sarcini care trebuie îndeplinite. Mașinile de panificație BackTim vă vor ajuta cu plăcere în acest sens. Ca specialist în mașini de panificație uzate, suntem capabili să preluăm atât dispozitive individuale, cât și echipamente complete de panificație. De asemenea, suntem bucuroși să vă stabilim un preț corect pentru mașini speciale.

Firma noastra, cu sediul in Bielefeld, are o sala de expozitie spatioasa in care va prezentam o gama larga de masini de panificatie second hand pe o suprafata de 3000 mp. Showroom-ul nostru afiliat este primul punct de contact pentru brutarii din toată Germania care caută echipamente second hand pentru afacerea lor. De asemenea, suntem bucuroși să vă cumpărăm mașinile vechi. De la cuptor la silozuri de făină, dispozitive de preparare a aluatului până la linii de producție complete, acceptăm aproape orice dispozitiv în schimb parțial.

Cumparare si scoatere la preturi corecte


În calitate de experți din industrie, știm exact cât valorează vechile dvs. mașini. Indiferent dacă dispozitivele sunt aproape noi sau într-o stare medie de utilizare: suntem bucuroși să luăm sistemele dumneavoastră în schimb parțial. Mașinile vechi sunt de obicei pregătite, verificate și curățate de noi înainte de a le oferi clienților noștri ca mașini de panificație uzate. Fie că au fost revizuite parțial sau complet: brutăriile comerciale de toate dimensiunile vor găsi echipamentul potrivit în gama noastră.

Aveți nevoie de ajutor pentru demontarea și demontarea sistemelor dvs.? Și aici, BackTim-ul vă stă la dispoziție  Tehnologia panificației ca furnizor de servicii competent. Montatorii noștri experimentați vor fi bucuroși să își asume orice sarcini viitoare și să urmeze întotdeauna procedurile dumneavoastră operaționale. La urma urmei, știm exact câtă planificare se află în spatele lichidării unei companii. Profesioniștii noștri vă însoțesc lichidarea afacerii și preiau dezmembrarea și scoaterea completă, astfel încât să vă puteți ocupa în liniște de afacerea în derulare.

Aflați acum și vindeți mașini de panificație second hand Lichidarea panificației

Fie că este vorba despre o mică afacere artizanală, lanț de panificație sau brutărie industrială: suntem contactul dumneavoastră dacă sunteți în căutarea unui cumpărător pentru mașini de panificație uzate. De la malaxor până la linia completă de producție, luăm în schimb mașini vechi de toate tipurile și dimensiunile. Dacă sunteți în căutarea unui nou echipament de afaceri, cu siguranță veți găsi ceea ce căutați în showroom-ul nostru bine aprovizionat din Bielefeld.

Contactați-ne acum pentru a solicita o ofertă neobligatorie pentru echipamentul dumneavoastră uzat. Puteți vinde vechile mașini de panificație uzate unui dealer specializat la prețuri bune și lăsați dezmembrarea în seama mecanicilor noștri experimentați. Deci nimic nu stă în calea unei rezoluții operaționale fără probleme.

Cumpărăm și vindem

mașini de panificație folosite de ani de zile. In functie de alegerea clientului, in stare de brutar sau revizuit profesional.

În depozitul nostru de 2000 de metri pătrați avem întotdeauna mașini de panificație folosite și revizuite.

Vă rugăm să ne contactați în orice moment.

Telefon: 05224 / 9769239

E-mail: info@backtim.com

Înapoi Tim

Postări conexe

Încărcare va rugam asteptati.

Anunțuri clasificate actuale de pe piața noastră

Încărcare va rugam asteptati.
Selectarea categoriei