Euro înapoi

Cumpărare și vânzare mașini de panificație second hand Euro – Back

Companie:
Euro înapoi
adresa:

Str. Teltower 12
33719 Bielefeld, Germania

Telefon:
052130589129
Web:
https://www.euro-back.com
Orar:
Luni:
8: 00 la 17: 00 ceas
Marți:
8: 00 la 17: 00 ceas
Miercuri:
8: 00 la 17: 00 ceas
joi:
8: 00 la 17: 00 ceas
vineri:
8: 00 la 17: 00 ceas
Sâmbătă:
Duminică +:
Categorii:
Dealer de mașini de panificație

Descriere:

Compania Euro-Back face comerț cu mașini de panificație și cuptoare uzate de câțiva ani.
Compania se află acum la a doua generație și a avut întotdeauna mai multe mașini în gama sa, precum mașini de ambalat, sisteme industriale și linii de patiserie, mașini de frământat, feliere pâine, dispozitive de umplere și dozare, mașini de încrustare, sisteme de pâine de tot felul.

Datorită experienței noastre de mulți ani în domeniul comerțului cu mașini de panificație uzate, ne deservim clienții din întreaga lume și am vândut și exportat cu succes mașinile noastre în peste 40 de țări. Clienții noștri au ocazia să ne viziteze. Vizitați sala noastră de 2000 de metri pătrați și faceți-vă o idee despre gama și varietatea noastră largă. Avem mereu la îndemână o gamă largă de mașini de panificație.

Mașinile sunt disponibile în stare verificată/curățată sau, la cererea clientului, în stare complet revizuită și proaspăt vopsită. Am revizuit deja unele frământătoare spiralate, frământătoare de ridicare, mașini de împărțit și rotunjit aluat, prese cu role, sisteme de rulare, mașini de cap sau chiar basculante de ridicare și suntem pe stoc atât în ​​magazin, cât și la vânzare. Chiar și mașinile populare Rheon pot fi găsite și la noi.

Personalul nostru multilingv este mulțumit de fiecare client pe care îl putem informa și prezenta mașinilor noastre de copt, cuptoarelor și altor mașini folosite în brutării.

Cele mai bune oferte de la Euro-Back

Încărcare va rugam asteptati.
Nu există încă comentarii.
Magazin: Euro-Back
Euro înapoi
Ultima activitate:
08.12.2023
Stare online:
Offline
Recomandați site-ul nostru

Vă rugăm să vizitați și paginile noastre de socializare