Imprint Interbake BV

  • Interbake bv
  • Calea 12A
  • 7442 CL Nijverdal
  • Niederlande
  • Telefon: + 31 548 622 751
  • Servicii: +31 548 624368
  • Eu: www.interbake.nl
  • M: info@interbake.nl
  •    service@interbake.nl
  • Patron:
  • Bert și Niels van Keulen
  • Inregistrare in instanta registrului comertului
  • KvK Arnhem Nr 06014710
  • Număr de TVA: NL004262748B01

condiţii

Termene

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE INTERBAKE BV

____________________________________________________________________________



Articolul 1 Definiții

1.1. În absența unei declarații explicite contrare, termenii utilizați în acești termeni și condiții generale sunt definiți după cum urmează.

Utilizator: Interbake bv, utilizatorul acestor termeni și condiții generale.

Cumpărător: Cealaltă parte a contractului a utilizatorului, care acționează în exercițiul profesiei sau afacerii sale, pe care utilizatorul o vinde și o livrează și pentru care utilizatorul prestează servicii în cazul în care este nevoie, etc.

Contract: Contractul dintre utilizator și cumpărător.

Articolul 2: Domeniul de aplicare

2.1. Aceste condiții sunt aplicabile tuturor raporturilor juridice dintre utilizator și cumpărător, inclusiv tuturor ofertelor, cotațiilor și acordurilor dintre utilizator și cumpărător cărora utilizatorul le-a declarat aplicabili acești termeni și condiții, în măsura în care aceste condiții nu au fost în mod expres derogate de la în scris de către părți.

2.2. Acești termeni și condiții se aplică în continuare tuturor contractelor cu utilizatorul care sunt încheiate cu asistența terților.

2.3. Abaterile de la acești termeni și condiții generale sunt valabile exclusiv dacă sunt convenite în mod expres în scris.

2.4. Aplicabilitatea oricărei condiții de cumpărare sau a altor condiții ale cumpărătorului este respinsă în mod expres.

2.5. În cazul în care una sau mai multe dintre prevederile acestor termeni și condiții generale sunt invalide sau sunt anulate, celelalte prevederi ale acestor termeni și condiții generale vor rămâne aplicabile în întregime. În acest caz, utilizatorul și cumpărătorul vor intra în consultare pentru a ajunge la un acord privind înlocuirea prevederilor invalide cu altele noi care să se apropie cât mai mult de scopul și tenorul prevederilor inițiale.

Articolul 3. Ofertele si formarea contractului

3.1. Toate ofertele făcute de utilizator sunt supuse contractului, cu excepția cazului în care o perioadă de acceptare a fost specificată în mod expres în sau în legătură cu oferta.

3.2. În lipsa unui acord contrar, prețurile menționate în ofertele/cotațiile menționate mai sus sunt excluse TVA și alte taxe guvernamentale precum și costurile suportate în legătură cu contractul, inclusiv cheltuielile de expediere și administrare.

3.3. Oferta se bazează exclusiv pe informațiile furnizate în acest scop de către cumpărător, iar utilizatorul se poate baza pe acuratețea și caracterul complet al informațiilor respective. Cumpărătorul garantează acuratețea și caracterul complet al informațiilor respective.

3.4. Contractul se încheie între utilizator și cumpărător prin una dintre următoarele metode și timpi:

a) în cazul în care nu se trimite nicio confirmare de comandă, în momentul în care cumpărătorul acceptă în mod expres în timp util și verbal sau în scris și în formă nemodificată o ofertă făcută de utilizator;
b) în cazul în care se trimite o confirmare de comandă, în momentul în care utilizatorul primește confirmarea de comandă returnată care a fost transmisă cumpărătorului, semnată pentru acord;
c) sau la momentul la care utilizatorul începe executarea comenzii la cererea cumpărătorului.
Fără a aduce atingere celor de mai sus, oricare dintre părți este liberă să afirme că contractul a fost încheiat prin alte mijloace și/sau la un moment diferit.



Articolul 4: Executarea contractului

4.1. Utilizatorul va executa contractul cu grija cuvenită de care se poate aștepta în mod rezonabil de la un bun antreprenor. Cu toate acestea, utilizatorul nu garantează că va fi atins un anumit rezultat.

4.2. Toate termenele indicate de utilizator sunt orientative și nu trebuie considerate termene ferme. Depășirea acestor termene nu va obliga utilizatorul să plătească vreo despăgubire pentru daune sau să acorde cumpărătorului dreptul de a rezilia contractul, altfel decât în ​​cazuri de acțiune sau omisiune intenționată sau cauze similare cu neglijența gravă din partea utilizatorului.

4.3. În caz de întârziere a livrării, utilizatorul trebuie să fie reținut de cumpărător înainte de a fi considerat ca fiind în stare de nerambursare.

4.4. În cazul în care și în măsura în care este necesar pentru executarea corectă a contractului, utilizatorul își rezervă dreptul de a executa lucrările de către terți.

4.5. Cumpărătorul se va asigura că utilizatorului i se furnizează în timp util toate informațiile pe care utilizatorul le indică necesare și despre care cumpărătorul ar putea fi de așteptat în mod rezonabil să realizeze că sunt necesare pentru executarea contractului. În cazul în care informațiile necesare pentru executarea contractului nu sunt transmise utilizatorului la timp, utilizatorul își rezervă dreptul de a suspenda executarea contractului și/sau de a percepe cumpărătorului costurile suplimentare suportate ca urmare a întârzierii la momentul curent. ratele pieței.

Articolul 5: Livrare

5.1. Livrarea se va face franco fabrică/magazin/depozit al utilizatorului.

5.2. Cumpărătorul este obligat să accepte bunurile în momentul în care utilizatorul le livrează sau le face să i se livreze sau când îi sunt puse la dispoziție în conformitate cu contractul.

5.3. În cazul în care cumpărătorul refuză să preia livrarea sau nu furnizează informațiile sau instrucțiunile necesare livrării, utilizatorul are dreptul de a depozita bunurile pe cheltuiala și riscul cumpărătorului.

5.4. Riscul bunurilor se transferă cumpărătorului în momentul în care acestea sunt livrate în mod legal și/sau efectiv cumpărătorului și sunt astfel puse la dispoziția cumpărătorului sau a unui terț desemnat de cumpărător în acest scop.

Articolul 6: Preț și costuri

6.1. Prețul nu include TVA și toate celelalte costuri suportate în contextul contractului.

6.2. Utilizatorul își rezervă dreptul de a crește acel preț, în cazurile în care se fac modificări sau completări la contract, de exemplu.

6.3. În plus, utilizatorul este autorizat să transmită clientului creșterile de preț în cazul în care factorii determinanți ai costurilor, cum ar fi salariile sau alte costuri, cresc între momentul ofertei și livrarea.

Articolul 7: Plata

7.1. Facturile se plătesc cu 100% înainte de data livrării, în modul indicat de utilizator și în moneda menționată pe factură, fără a fi permisă deducerea, reducerea sau compensarea. Obiecțiile la nivelul facturilor nu suspendă obligația de plată.

7.2. În cazul în care cumpărătorul nu remite plata în termen de 14 zile, cumpărătorul va fi ținut în neregulă de drept. În acest caz, cumpărătorul va fi răspunzător pentru plata unei dobânzi egale cu rata dobânzii comerciale legale la acel moment. Dobânda asupra sumei plătibile se calculează din momentul în care cumpărătorul a fost ținut în neregulă până la momentul decontării integrale și definitive, context în care o parte de lună va fi considerată a fi o lună întreagă.

7.3. În cazul în care cumpărătorul este lichidat, declarat faliment sau suspendarea plății, creanțele utilizatorului asupra cumpărătorului devin imediat exigibile și exigibile.

7.4. Utilizatorul își rezervă dreptul ca plățile efectuate de cumpărător să se extindă mai întâi la plata costurilor, apoi la dobânda restante și în final la suma principală și la dobânda curentă. Utilizatorul poate refuza o ofertă de plată, fără ca aceasta să fie implicită, dacă cumpărătorul indică o altă ordine de alocare. Utilizatorul poate refuza plata integrală a sumei principalului dacă dobânzile și costurile datorate și curente nu sunt remise în același timp.

7.5. În cazul în care utilizatorul depășește orice perioadă de plată, utilizatorul are dreptul de a întrerupe livrările ulterioare către cumpărător până când suma totală restantă în conformitate cu toate contractele încheiate cu utilizatorul a fost achitată. În acest caz, utilizatorul are dreptul de a trimite livrările ulterioare exclusiv pe bază de numerar la livrare.

Articolul 8: Reținerea dreptului de proprietate

8.1. Toate bunurile livrate de utilizator rămân proprietatea utilizatorului până când cumpărătorul și-a îndeplinit în totalitate toate obligațiile din contractul încheiat cu utilizatorul; aceasta urmând să fie decisă la discreția utilizatorului.

8.2. Cumpărătorul nu este autorizat să gaje sau să greveze în orice alt mod bunurile care fac obiectul rezervării de proprietate.

8.3. În cazul în care terții impun un poprire asupra bunurilor livrate cu rezerva de proprietate sau își propun să stabilească sau să invoce orice drepturi asupra acestora, cumpărătorul este obligat să notifice utilizatorului acest lucru cât mai curând posibil.

8.4. Cumpărătorul este obligat să asigure bunurile livrate cu rezerva de proprietate și să le țină asigurate împotriva incendiilor, exploziilor și daunelor cauzate de apă și împotriva furtului și să emită polița de asigurare pentru inspecție la cerere.

8.5. Bunurile livrate de utilizator și care sunt acoperite de rezerva de proprietate, conform prevederilor paragrafului 1 al prezentului articol, pot fi vândute numai în contextul operațiunilor comerciale normale și nu pot fi utilizate în niciun caz ca mijloc de plată. În cazul în care bunurile sunt revândute, cumpărătorul se obligă în continuare să le transfere sub rezerva de proprietate.

8.6. În cazul în care utilizatorul dorește să-și exercite drepturile de proprietate, astfel cum sunt prevăzute în prezentul articol, cumpărătorul acordă prin prezenta permisiunea necondiționată și irevocabilă, acum, ca utilizatorul sau terții angajați de utilizator să intre în locurile în care se află proprietatea. al utilizatorului este localizat și să recupereze proprietatea respectivă.

Articolul 9: Cheltuieli de colectare

9.1. Toate costurile judiciare și extrajudiciare (colectarea datoriilor) suportate în mod rezonabil de cumpărător în legătură cu nerespectarea sau îndeplinirea cu întârziere de către consumator a obligațiilor sale de plată vor fi în contul cumpărătorului.

9.2. Cumpărătorul este răspunzător pentru plata dobânzii legale peste costurile de colectare a creanțelor.

Articolul 10: Inspecție, Reclamații

10.1. Cumpărătorul trebuie să notifice în scris utilizatorului reclamațiile în termen de 7 zile de la constatarea defectului. Scrisoarea de reclamație ar trebui să conțină o descriere a eșecului de a efectua cât mai multe detalii posibil, astfel încât utilizatorul să poată oferi un răspuns adecvat.

10.2. În cazul în care o plângere este întemeiată, utilizatorul este autorizat să decidă la propria discreție dacă modifică factura, livrează din nou produsul sau serviciul relevant sau rambursează o parte din prețul deja plătit fără a continua implementarea contractului.

10.3. În cazul în care cumpărătorul nu depune o revendicare în termenul prevăzut la articolul 10.1, toate drepturile și pretențiile sale de orice natură referitoare la obiectul reclamației formulate sau care ar fi putut fi formulate în acest termen sunt nule de drept.

Articolul 11: Perioada de expirare

11.1. Fără a aduce atingere prevederilor articolului 10, cumpărătorul este obligat dacă este sau rămâne de părere că utilizatorul nu a executat contractul la timp, în totalitate sau în mod corect – cu excepția cazului în care acest lucru se face sub rezerva prevederilor articolului 10.1 – să notifice utilizator ca atare în scris și fără întârziere și să-și exercite drepturile de a introduce pretenții pe această bază în termen de un an de la data respectivei notificări sau în termen de un an de la momentul la care notificarea ar fi trebuit să aibă loc, în lipsa căreia toate drepturile și pretențiile sale în acest sens expiră la expirarea perioadei menționate mai sus.



Articolul 12: Suspendare și dizolvare

12.1. Dacă cumpărătorul nu își îndeplinește vreo obligație față de utilizator sau să o îndeplinească integral sau la timp, dacă cumpărătorul este declarat în faliment sau o cerere de faliment este depusă la instanță, dacă cumpărătorul a solicitat sau i s-a acordat suspendarea plata, dacă societatea cumpărătorului este întreruptă sau lichidată, dacă bunurile cumpărătorului sunt supuse popririi sau dacă cumpărătorul este pus sub administrare sau tutelă, utilizatorul are dreptul de a suspenda îndeplinirea obligațiilor sale față de cumpărător sau de a dizolva contractul cu cumpărătorul integral sau parțial, fără a fi necesară nicio notificare de nerespectare sau intervenție legală și fără a fi obligat să plătească vreo despăgubire pentru daune, fără a prejudicia drepturile rămase ale utilizatorului, inclusiv dreptul de a pretinde despăgubiri pentru daune; .

Articolul 13: Răspundere

13.1. În cazul în care utilizatorul este tras la răspundere, această răspundere va fi limitată la prevederile acestei clauze.

13.2 Utilizatorul nu poate fi tras la răspundere pentru pierderile suferite de cumpărător cauzate de executarea tardivă, incompletă sau incorectă a contractului

Utilizatorul nu poate fi tras la răspundere pentru pierderile cauzate de neîndeplinirea de către cumpărător a obligației sale de a furniza informații conform articolului 3.3, cu excepția cazului în care aceste pierderi au fost cauzate de o acțiune sau omisiune intenționată sau cauze similare cu neglijența gravă din partea utilizatorului. .

13.3. Nici utilizatorul nu poate fi tras la răspundere pentru pierderile cauzate de acte sau omisiuni ale terților angajați de cumpărător în timpul executării comenzii, cu excepția cazului în care aceste pierderi au fost cauzate de o acțiune sau omisiune intenționată sau cauze similare cu neglijența gravă din partea utilizator.

13.4. În plus, utilizatorul este autorizat în orice moment să limiteze sau să inverseze maxim pierderea cumpărătorului, pentru care cumpărătorul este obligat să coopereze în totalitate.

13.5. Cumpărătorul este obligat să limiteze sau, acolo unde este posibil, să inverseze pierderea sa și a membrilor săi.

13.6. Utilizatorul nu poate fi tras la răspundere în niciun caz pentru pierderi indirecte, inclusiv pierderi consecutive, pierderi de venit, economii ratate sau pierderi cauzate de stagnarea afacerii. Cele de mai sus fac obiectul excepțiilor în cazurile de acțiune sau omisiune intenționată, în același timp cu neglijența gravă din partea utilizatorului.

Articolul 14: Despăgubiri

14.1. Cumpărătorul îl despăgubește pe utilizator împotriva pretențiilor terților cu privire la drepturile de proprietate intelectuală asupra materialelor sau informațiilor emise cumpărătorului și care sunt utilizate în timpul executării contractului.

14.2 Cumpărătorul despăgubește utilizatorul împotriva pretențiilor terților cu privire la pierderi legate de sau care decurg din contractul implementat de utilizator dacă și în măsura în care utilizatorul nu este răspunzător față de cumpărător în acest sens în virtutea prevederilor articolului 13.

Articolul 15. Forta majora

15.1. Părțile nu sunt obligate să respecte nicio obligație dacă sunt împiedicate să facă acest lucru ca urmare a unei circumstanțe care este în afara controlului lor și pentru care nu pot fi trase la răspundere în virtutea legii, a unui act juridic sau a opiniilor general acceptate.

15.2. În aceste condiții generale, forța majoră este definită - pe lângă cea care este considerată ca atare prin lege și precedent legal - ca toate circumstanțele, prevăzute sau neprevăzute, care sunt în afara controlului utilizatorului, dar care îl împiedică pe utilizator să își îndeplinească obligațiile. . Aceasta include grevele la adresa afacerii utilizatorului.

15.3. Cumpărătorul nu poate pretinde nicio despăgubire în caz de forță majoră.

15.4. În cazul în care un caz de forță majoră duce la depășirea unei date sau a termenului convenit, cumpărătorul are dreptul de a rezilia contractul respectiv prin notificare scrisă în acest sens. Această dizolvare nu se va extinde asupra bunurilor care au fost deja livrate; acele bunuri trebuie achitate de către utilizator cu respectarea cuvenită a articolului 7 din prezentele condiții generale.

Articolul 16: Legea aplicabilă și litigiile

16.1. În lipsa unor norme de drept imperative contrare, instanța de la locul de stabilire a utilizatorului are competență exclusivă.

16.2. Toate relațiile juridice dintre utilizator și cumpărător cărora li se aplică aceste condiții generale vor fi guvernate de legile Olandei. Convenția de vânzare de la Viena este exclusă în mod expres.

Articolul 17: Sursa

17.1 Aceste condiții au fost depuse la birourile Camerei de Comerț din Arnhem nr. 06014710

17.2 Cea mai recentă versiune depusă sau versiunea care era aplicabilă la momentul la care a fost formulat contractul va fi aplicabilă în orice moment.

Declarația de revocare

garanție

Furnizăm tehnologie de panificație în trei variante, starea brutăriei, curățată și testată funcțional sau complet revizuită
Mașina va fi livrată în starea brutarului așa cum a sosit, adică fără garanție, la fel ca mașinile curățate și testate funcțional
Cu toate acestea, mașinile și sistemele revizuite sunt furnizate cu o garanție de 3 luni pentru piese
Aceste mașini sunt restaurate și vin cu vopsea nouă. În timpul reparațiilor, mașinile sunt demontate și piesele defecte sunt înlocuite.
Tipul de curent și tensiune pot fi adaptate la condițiile locale obișnuite.
Oferim servicii și asistență tehnică cu tehnicienii și inginerii noștri cu înaltă calificare.
Peste 80 de ani de experiență cu utilaje de panificație de toate tipurile ne fac să fim un specialist în domeniul tehnologiei de panificație

Notificare de plată

Transfer bancar sau numerar
Magazin: Interbake BV
Interbake B.V
Ultima activitate:
27.02.2024
Stare online:
Offline
Recomandați site-ul nostru

Vă rugăm să vizitați și paginile noastre de socializare