Produs selectat pentru dvs. Vizualizează toți
aşteptare

Rotunzi și role lungi uzate

Rotunzile de aluat și rolele lungi uzate sunt folosite în brutării pentru a procesa aluatul. În categoria rotunjitoare de aluat și role lungi, veți găsi, de exemplu, mașini pentru șuvițe de covrigei second hand, role lungi pentru baghete uzate și rotunjitoare conice uzate. Cu unele mașini, este posibilă formarea combinată circulară și lungă cu o singură mașină.

Alături de noi deveniți profesioniști folosite rotunjitoare de aluat și role lungioferite, care sunt foarte fiabile și necesită puțină întreținere. Pe piața noastră veți găsi rotunjitoare de aluat și role lungi uzate de la mărci cunoscute precum Kemper, Sinmag și Benier. De asemenea, rolele de aluat și rotunjitoarele de aluat utilizate pot satisface cu ușurință nevoile utilizatorilor profesioniști. Majoritatea rotunjitoarelor și rolelor de aluat uzate pe care le oferim pot fi de obicei comandate și livrate imediat.

Dacă ați găsit rotunjitorul de aluat sau tăvălugul lung folosit potrivit, puteți pur și simplu să luați legătura cu vânzătorul. Dacă nu sunteți sigur de ce sucitor sau rotund folosit aveți nevoie, anunțați-ne. Cu mulți ani de experiență, vom fi bucuroși să vă ajutăm cu orice întrebări pe care le aveți despre rotunjitorii de aluat și rolele lungi uzate.

Căutare filtru

Căutare filtru

General

De
Bis

Căutare zonă