Produs selectat pentru dvs. Vizualizează toți
aşteptare

Friteuze second hand / unități de control al temperaturii

Friteuzele sunt folosite, de exemplu, pentru producerea de produse de patiserie grase precum gogoși și gogoși. Dispozitivele de control al temperaturii sunt folosite, de exemplu, pentru a lichefia cantități mari de ciocolată la temperatura potrivită.

Alături de noi deveniți profesioniști friteuze folosite și unități de control al temperaturii oferite care sunt foarte fiabile și necesită puțină întreținere. Pe piața noastră veți găsi dispozitive de coacere a grăsimilor / dispozitive de control al temperaturii second hand de la mărci cunoscute precum Kemper, Jufeba, AE Nielsen. De asemenea, dispozitivele pot satisface cu ușurință nevoile utilizatorilor profesioniști. Majoritatea friteuzelor folosite și a unităților de control al temperaturii pe care le oferim pot fi de obicei comandate și livrate imediat.

Dacă ați găsit friteuza uzată potrivită și unitatea de control al temperaturii, puteți pur și simplu să luați legătura cu vânzătorul. Dacă nu sunteți sigur de ce friteuză folosită/unitate de control al temperaturii aveți nevoie, anunțați-ne. Având mulți ani de experiență, vom fi bucuroși să vă ajutăm cu orice întrebări pe care le aveți despre friteutoarele uzate și unitățile de control al temperaturii.

Căutare filtru

Căutare filtru

General

De
Bis

Căutare zonă